TEMA
Kartlegging
Nasjonale faglige retningslinjer
Kartlegging av høyde og vekt
Kostintervju
Kostregistrering og vurdering av ernæringsbehov
Utarbeiding av individuell ernæringsplan
Kosthold
Meny
Menyplanlegging og handleliste i bofellesskap eller varmestue
Enkel matlaging i bofellesskap eller varmestue
Borddekking
Festbordet på dagsenteret
Hjelpemidler ved bordet
Varmestue med fellesmåltider
Tilrettelegging
Før-frokost
Frokost med medspiser
Forenklet frokost for person med demens
Assistanse ved middag for person med hjerneslag
Kvalitetssikring
Holdbarhet i kjøleskap
Temperatur i varm mat
Matlogg
Mellommåltider
Koke havresuppe
Frukt og desserter
Energiberikning
Alvorlig sykdom
Tiltak ved kvalme
Spørsmål om mat og drikke i livets sluttfase
Alvorlig sykdom
Spørsmål om mat og drikke i livets sluttfase
Informasjon
Refleksjonsspørsmål